Velkommen til A2 Fysioterapi & Træning.

Hvorfor?

A2 Fysioterapi og Træning er et enestående samarbejde imellem speciallægerne i idrætsmedicin og reumatologi Andreas Hartkopp, Anne Petri, Ninna Dufour og fysioterapeuterne Anne Dorte Madsen og Kim Lykke.

Samarbejdet er opstået som konsekvens af, vi ofte har oplevet, at der er langt imellem de enkelte faggrupper, hvilket resulterer i lang behandlingstid. Derfor er vi nu gået sammen i et klinikfællesskab, hvor der ikke er langt fra, at patienten kommer ind i klinikken, til de er udredt af både en speciallæge og en fysioterapeut. Patienten er i centrum i dette samarbejde, og vi forsøger derved at gøre behandlingsforløbet hurtigere og mere sammenhængende.

Vores speciale er behandling af idrætsrelaterede problemer samt hurtig og præcis diagnosticering uanset årsag til din skade.

Vision:

Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt igennem behandlingsforløb med den relevante billeddiagnostik, medicinske udredning, manuel behandling, optimale øvelses-og træningsvejledning samt korrektion af eventuelle uhensigtsmæssig bevægelsesstrategier.

Fysioterapiydelser A2 Fysioterapi og Træning.

Som patient hos os behøver du ikke en henvisning  da vi ikke har et ydernummer. Det betyder, at der ikke er noget tilskud fra sygesikringen til behandlingen og en kortere ventetid.

Book en aftale

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.

    OBS! Patienter med henvisning fra egen læge (Sygesikring), bedes i stedet ringe til os på 4826 6810