Forsikring

Hvis du ønsker en tid hos en reumatolog og har en sundhedssikring, kan du med fordel kontakte din forsikring.

Vi har et bredt samarbejde med de fleste forsikringer bl.a. PFA; Danica; Topdanmark; Dansk Sundhedssikring; Mølholm; Falck Healthcare; Pension Danmark; IF; Alm. Brand og Lærerstandens brandforsikring.

Du skal først kontakte forsikringen. Når du får en betalingsgaranti med et skadesnummer, kan du ringe og bestille en hurtig tid, oftest indenfor 10 hverdage.

Du kan ringe på telefon 4820 0530 mandag – fredag kl. 9-12 og 13-14 eller kontakte os pr. mail på: a2@a2privathospital.dk.

Praktisk info

En uges tid inden du kommer herop, må du gerne gå ind på www.medortis.dk og følge ”vejledning i udfyldelse”, som står her til højre.

Det er en stor fordel, hvis du logger ind på Medortis og besvarer spørgsmålene, da det giver lægen et indtryk af din situation samt hvilke problemstillinger, du evt. står med. De oplysninger du taster i Medortis lægges ind i din journal og er en sikker måde at give oplysninger videre på. Vi tilbyder denne mulighed for at kunne give dig den bedst mulige behandling og overblik i konsultationen. Hvis ikke det lader sig gøre at logge på Medortis, må du i stedet gerne udfylde dette oplysningsskema og tage det med ind til lægen.

 

 

Du skal snart til konsultation.

Vi vil foreslå at du inden da, forsyner klinikken med oplysninger om dit problem. På denne måde vil behandleren være bedre forberedt til konsultationen.

Oplysninger gives på internettet via en sikker forbindelse.

  • Klik på ”Ny bruger” (i venstre side af forsiden)

  • Under klinik skal du skrive:  det nummer du er blevet oplyst af klinikken

  • Under kodeord skal du danne dit eget kodeord. Følg vejledningen.

  • Gå nu ind under ”registreret bruger” og log ind.

  • Du vil blive præsenteret for et kropsbillede delt op i områder. Klik på den del af kroppen som du er henvist for. NB: Er du henvist på mistanke om en gigtsygdom eller på grund af spredte smerter i bevægeapparatet, skal du i stedet vælge boblen: “REUMA”.

  • Herefter dirigeres du igennem spørgsmål relevante for dit problem.

Har du problemer med brugen af Medortis, er du velkommen til at sende en e-mail til pierre.schydlowsky@dadlnet.dk

Book en aftale

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.

    OBS! Patienter med henvisning fra egen læge (Sygesikring), bedes i stedet ringe til os på 4826 6810