Sundhedsforsikring

Hvis du ønsker en tid hos en reumatolog og har en sundhedsforsikring, kan du med fordel kontakte dit forsikringsselskab for en godkendelse til behandling.

Vi har et bredt samarbejde med de fleste forsikringer bl.a. PFA, Danica, Topdanmark, Dansk Sundhedssikring & Gjensidige. Hvis dit forsikringsselskab ikke fremgår af oversigten, er der alligevel mulighed for at de vil dække behandling hos os – kontakt dem for at høre nærmere.

Når du har kontaktet forsikringsselskabet og fået en betalingsgaranti med et skadesnummer, kan du ringe og bestille en hurtig tid – oftest inden for 1 uge.

Du kan ringe på telefon 4820 0530 mandag – torsdag kl. 9-12 og 13-14 og fredag kl. 9-12 eller kontakte os pr. mail på: a2@a2privathospital.dk.

Praktisk info

Når du har fået en tid hos os, vil vi gerne bede dig om at gå ind på www.medortis.dk og udfylde nogle oplysninger på forhånd inden dit besøg – gerne et par dage før dit besøg og senest dagen før.

Det er en stor fordel, hvis du logger ind på Medortis og besvarer spørgsmålene, da det giver lægen et indtryk af din situation og dine aktuelle problemstillinger. De oplysninger, du taster i Medortis, lægges ind i din journal og er en sikker måde at give oplysninger videre på. Vi tilbyder denne mulighed for at kunne give dig den bedst mulige behandling, når du kommer hos os.

Hvis ikke det lader sig gøre at logge på Medortis, må du i stedet gerne udfylde dette oplysningsskema og tage det med ind til lægen.

Når du skal udfylde oplysninger på www.medortis.dk, kan du benytte følgende vejledning

  • Gå ind på www.medortis.dk

  • Klik på ”Ny bruger” (i venstre side af forsiden)

  • Under “klinik” skal du skrive det nummer, som du bliver oplyst af klinikken, når du modtager email-bekræftelsen på dit besøg.

  • Under kodeord skal du danne dit eget kodeord. Følg vejledningen.

  • Gå nu ind under ”registreret bruger” og log ind.

  • Du vil blive præsenteret for et kropsbillede delt op i områder. Klik på den del af kroppen som du er henvist for. NB: Er du henvist på mistanke om en gigtsygdom eller på grund af spredte smerter i bevægeapparatet, skal du i stedet vælge boblen: “REUMA”.

  • Herefter dirigeres du igennem spørgsmål relevante for dit problem.

Har du problemer med brugen af Medortis, er du velkommen til at sende en e-mail til pierre.schydlowsky@dadlnet.dk

Book en aftale

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.