Icon

Mød A2 personalet

LÆGER

Andreas Hartkopp
Andreas HartkoppLæge
Født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004, Ph.d. 1999.

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S. En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader.

Andreas Hartkopp har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.

Jesper Mikkelsen
Jesper MikkelsenLæge
Født 1978, speciallæge i reumatologi

Jesper Mikkelsen udreder og behandler patienter med alle reumatologiske og idrætsmedicinske problemstillinger. Han har stor interesse i reumatologisk, ortopædkirurgisk og idrætsmedicinsk behandling. Idræt fylder meget både professionelt og i det private, hvor kajakroning på eliteniveau og diverse motionsidræt er prøvet af på egen krop gennem årene.

Han er løbende under videreuddannelse inden for reumatologi og idrætsmedicin, og har tidligere været ansat på Ortopædkirurgisk Afd. på Næstved Hospital og Frederiksberg Hospital, Klinik Biokemisk Afd. på Hvidovre Hospital, Hjertemedicinsk afd. på Rigshospitalet, Klinik for Rygmarvsskader på Rigshospitalet/Hornbæk, samt Reumatologisk Afd. for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme på Sjællands Universitetshospital

Emilie Arnved Fischer
Emilie Arnved FischerLæge
Født 1983, speciallæge i reumatologi 2021
Emilie har en bred reumatologisk uddannelse og har erfaring med idrætsmedicinske tilstande og artrose fra A2 Privathospital, hvor hun også var ansat under speciallægeuddannelsen.
Inden for reumatologien har hun været ansat på reumatologisk afdeling på Frederiksberg Hospital og Glostrup Hospital, hvor det primære fokus var på inflammatoriske gigtsygdomme (rygsøjle-, psoriasis- og leddegigt) og degenerative rygsygdomme (diskusprolapser mv.). Har desuden erfaring fra en højt specialiseret reumatologisk afdeling på Rigshospitalet, hvor primært fokus var på de reumatologiske bindvævssygdomme.
Derudover har hun i sin karriere som læge, været ansat på et par brede medicinske afdelinger og været med til at skrive videnskabelige publikationer.

SYGEPLEJERSKE

Charlotte Hartkopp
Charlotte HartkoppSygeplejerske
Mai-Britt Tikjøb
Mai-Britt TikjøbSygeplejerske

PATIENTKOORDINATORER

Dorthe Vesterager
Dorthe VesteragerPatientkoordinator

Book en tid

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.