Icon

Mød A2 personalet

LÆGER

Andreas Hartkopp
Andreas HartkoppLæge
Født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004, Ph.d. 1999.

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S. En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader.

Andreas Hartkopp har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.

Emina Omerovic Wågman
Emina Omerovic WågmanLæge
Speciallæge i intern medicin: reumatologi 2018.

Emina har gennem en årrække været ansat på Glostrup Hospital, Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme. Her var hun bl.a. en fast del af ultralydsteamet, hvor hun varetog diagnosticering og behandling af led- og senelidelser.

Under sin karriere i reumatologien har hun været ansat på forskellige reumatologiske afdelinger, bl.a Frederiksberg og Køge. Derudover har hun bidraget til en del forskellige publikationer med primær fokus på inflammatoriske gigtsygdomme (rygsøjle-, psoriasis- og leddegigt).

Emilie Arnved Fischer
Emilie Arnved FischerLæge
Anne Petri - sygemeldt
Anne Petri - sygemeldtLæge
Anne Petri er speciallæge i reumatologi og intern medicin og har mere end 15 års erfaring indenfor reumatologien.

Anne Petri har været ansat som overlæge på Reumatologisk afdeling Frederiksberg Hospital og på Privathospitalet Hamlet.

Anne Petri har specialiseret sig i udredning og behandling af medicinske gigtsygdomme og har derfor stor erfaring også indenfor de nyeste behandlinger med biologiske lægemidler.

Anne Petri har været ansvarlig overlæge for behandlingen af de medicinske gigtsygdomme og kvalitetsskikring på Frederiksberg Hospital. Anne Petri har desuden et solidt kendskab til den øvrige del af reumatologien.

SYGEPLEJERSKE

Charlotte Hartkopp
Charlotte HartkoppSygeplejerske

PATIENTKOORDINATORER

Jannie Berthelsen
Jannie BerthelsenPatientkoordinator
Mette Schimke
Mette SchimkePatientkoordinator

FYSIOTERAPEUTER

Kim Lykke
Kim LykkeFysioterapeut
Født i 1976.

Kim Lykke er uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapiskolen København 2006

Han har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi og Træning 2006-2016, A2 Reumatologi og Idrætsmedicin 2013-2016, A2 Fysioterapi og Træning Aps 2016, indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Certificeret Kliniker i Sportsfysioterapi, Specialefag på SDU i Undersøgelser og rehabilitering af seneskader, specialefag på SDU i Biomekanik og Bevægelsesanalyse, DSSF Sportsfysioterapeut -Del A og B eksamen, Akupunktør, Manuel Terapi (MTT), Diplom/Forbundstræner under DTF (Dansk Tennis Forbund).

DSSF – fast del af undervisningsteamet der underviser på alle efteruddannelseskurser i Sportsfysioterapi. DIMS (Dansk Idrætsmedicinsk Selskab) – sidder i uddannelses udvalget, hvor han bl.a. tilrettelægger uddannelser i Idrætsmedicin til læger i klinisk praksis. Faglig vejleder i DSSF – primært på kataloget omkring ”Tennisalbue”. Dansk Tennis Forbund – underviser alle kommende trænere i skadesforebyggelse, præstationsfremmende træning og akut skadesbehandling. Davis Cup – fysioterapeut med ansvar for herrespillerne på det danske tennislandshold. Ansvarlig for det ”Fysiske Testapparat” i DTF. Forfatter til kapitel omkring aldersrelateret træning til tennisspillere fra 6-21 år (ATK-bogen).

Fysisk Træner i HIT. Club La Santa – ansvarlig for ”Tennisugerne” de sidste 15 år. Konsulent for diverse bordtennis, badminton, tennis og fodboldklubber herunder testansvarlig for ungdomsspillerne i GFA ( Gentofte Fodbold Academy).

Han er interesseret i præstationsfremmende træning, skadesforebyggelse, biomekaniske bevægeanalyser, træning af senevæv, behandling af børn og eliteidrætsudøvere, videofejlretning, ACL på Bispebjerg Hospital ifm. Phd omkring styrketræning postoperativt til ACL opererede – stod for test af ca. 200 ACL patienter.

www.a2fys.dk

Anne Dorte Madsen
Anne Dorte MadsenFysioterapeut
Født 1975.

Anne Dorthe Madsen er uddannet Fysioterapeut i 2004.

Hun har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi og Træning fra 2010 til 2012, derefter hos Skodsborg Fysioterapi 2004-2009/2014-2017, og indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Anne Dorthe Madsen har en Master of Sports Physiotherapy fra University of Queensland i 2010, certificeret specialist i Idrætsfysioterapi 2012, uddannelse i ultralydsscanning, uddannelse i medicinsk akupunktur.

Fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning siden 2016.

Tilknyttet som fysioterapeut for det danske kvindelandshold i tennis.

Hun har interesse i behandling og genoptræning af idrætsskader. Behandling af ryg- og nakkeproblemer, herunder manipulation, manuelle behandlinger samt genoptræning.

Har som fysioterapeut været tilknyttet Team Helsinge Håndbold, Nordsjælland Cobras Ishockey, University & State Judo i Australien samt Dansk Danseteater moderne ballet.

Har ligeledes været tilknyttet Artroskopisk Center Hvidovre på Hvidovre Hospital som videnskabelig medarbejder med forskning relateret til hofte og lyske problematikker hos både almenbefolkningen og eliteidrætsudøvere.

www.a2fys.dk

AFSPÆNDINGSPÆDAGOG

Lise Bjorholm Pedersen
Lise Bjorholm PedersenAfspændingspædagog/psykomotorisk terapeut

Book en tid

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.