Icon

Mød A2 personalet

LÆGER

Andreas Hartkopp
Andreas HartkoppLæge
Født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004, Ph.d. 1999.

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S. En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader.

Andreas Hartkopp har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.

Emilie Arnved Fischer
Emilie Arnved FischerLæge
Født 1983, speciallæge i reumatologi 2021
Emilie har en bred reumatologisk uddannelse og har erfaring med idrætsmedicinske tilstande og artrose fra A2 Privathospital, hvor hun også var ansat under speciallægeuddannelsen.
Inden for reumatologien har hun været ansat på reumatologisk afdeling på Frederiksberg Hospital og Glostrup Hospital, hvor det primære fokus var på inflammatoriske gigtsygdomme (rygsøjle-, psoriasis- og leddegigt) og degenerative rygsygdomme (diskusprolapser mv.). Har desuden erfaring fra en højt specialiseret reumatologisk afdeling på Rigshospitalet, hvor primært fokus var på de reumatologiske bindvævssygdomme.
Derudover har hun i sin karriere som læge, været ansat på et par brede medicinske afdelinger og været med til at skrive videnskabelige publikationer.

Jesper Mikkelsen
Jesper MikkelsenLæge
Født 1978, speciallæge i reumatologi

Jesper Mikkelsen udreder og behandler patienter med alle reumatologiske og idrætsmedicinske problemstillinger. Han har stor interesse i reumatologisk, ortopædkirurgisk og idrætsmedicinsk behandling. Idræt fylder meget både professionelt og i det private, hvor kajakroning på eliteniveau og diverse motionsidræt er prøvet af på egen krop gennem årene.

Han er løbende under videreuddannelse inden for reumatologi og idrætsmedicin, og har tidligere været ansat på Ortopædkirurgisk Afd. på Næstved Hospital og Frederiksberg Hospital, Klinik Biokemisk Afd. på Hvidovre Hospital, Hjertemedicinsk afd. på Rigshospitalet, Klinik for Rygmarvsskader på Rigshospitalet/Hornbæk, samt Reumatologisk Afd. for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme på Sjællands Universitetshospital

SYGEPLEJERSKE

Charlotte Hartkopp
Charlotte HartkoppSygeplejerske

PATIENTKOORDINATORER

Jannie Berthelsen
Jannie BerthelsenPatientkoordinator
Mette Schimke
Mette SchimkePatientkoordinator

FYSIOTERAPEUTER

Kim Lykke
Kim LykkeFysioterapeut
Født 1976

Kim Lykke er uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapiskolen København 2006

Han har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi & Træning 2006-2016, A2 Reumatologi & Idrætsmedicin 2013-2016 og har siden 2016 været indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Certificeret Kliniker i Sportsfysioterapi, Specialefag på SDU i Undersøgelser og rehabilitering af seneskader, specialefag på SDU i Biomekanik og Bevægelsesanalyse, DSSF Sportsfysioterapeut -Del A og B eksamen, Akupunktør, Manuel Terapi (MTT), Diplom/Forbundstræner under DTF (Dansk Tennis Forbund).

DSSF – fast del af undervisningsteamet der underviser på alle efteruddannelseskurser i Sportsfysioterapi. DIMS (Dansk Idrætsmedicinsk Selskab) – sidder i uddannelses udvalget, hvor han bl.a. tilrettelægger uddannelser i Idrætsmedicin til læger i klinisk praksis. Faglig vejleder i DSSF – primært på kataloget omkring ”Tennisalbue”. Dansk Tennis Forbund – underviser alle kommende trænere i skadesforebyggelse, præstationsfremmende træning og akut skadesbehandling. Davis Cup – fysioterapeut med ansvar for herrespillerne på det danske tennislandshold. Ansvarlig for det ”Fysiske Testapparat” i DTF. Forfatter til kapitel omkring aldersrelateret træning til tennisspillere fra 6-21 år (ATK-bogen).

Fysisk Træner i HIT. Club La Santa – ansvarlig for ”Tennisugerne” de sidste 15 år. Konsulent for diverse bordtennis, badminton, tennis og fodboldklubber herunder testansvarlig for ungdomsspillerne i GFA ( Gentofte Fodbold Academy).

Han er interesseret i præstationsfremmende træning, skadesforebyggelse, biomekaniske bevægeanalyser, træning af senevæv, behandling af børn og eliteidrætsudøvere, videofejlretning, ACL på Bispebjerg Hospital ifm. Phd omkring styrketræning postoperativt til ACL opererede – stod for test af ca. 200 ACL patienter.

www.a2fys.dk

Anne Dorte Madsen
Anne Dorte MadsenFysioterapeut
Født 1975

Anne Dorthe Madsen er uddannet fysioterapeut i 2004.

Hun har arbejdet hos Bülowsvej Fysioterapi og Træning fra 2010 til 2012, derefter hos Skodsborg Fysioterapi 2004-2009/2014-2017, og indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Anne Dorthe Madsen har en Master of Sports Physiotherapy fra University of Queensland i 2010, certificeret specialist i Idrætsfysioterapi 2012, uddannelse i ultralydsscanning, uddannelse i medicinsk akupunktur.

Fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning siden 2016.

Tilknyttet som fysioterapeut for det danske kvindelandshold i tennis.

Hun har interesse i behandling og genoptræning af idrætsskader. Behandling af ryg- og nakkeproblemer, herunder manipulation, manuelle behandlinger samt genoptræning.

Har som fysioterapeut været tilknyttet Team Helsinge Håndbold, Nordsjælland Cobras Ishockey, University & State Judo i Australien samt Dansk Danseteater moderne ballet.

Har ligeledes været tilknyttet Artroskopisk Center Hvidovre på Hvidovre Hospital som videnskabelig medarbejder med forskning relateret til hofte og lyske problematikker hos både almenbefolkningen og eliteidrætsudøvere.

www.a2fys.dk

Book en tid

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.