Om A2

Vores klinik og lægegruppe

A2 blev etableret allerede i 2009 og har siden 1. januar 2022 fungeret som reumatologisk privatklinik. Vores læger Andreas Hartkopp, Emina Omerovic og Emilie Arnved er alle speciallæger i reumatologi. Vi diagnosticerer og behandler ikke-operationskrævende lidelser i bevægeapparatet f.eks. medicinske gigtsygdomme (kronisk leddegigt, reaktiv gigt, Bechterews sygdom, psoriasisgigt), idrætsskader og overbelastningstilstande i hofter, knæ, ankler, fødder, skuldre, albuer og hænder. Andreas Hartkopp har som en af de første i landet specialiseret sig i behandling af kroniske sene-og ledeskader med vækstfaktorbehandling, såkaldt blodpladebehandling, PRF, HighConcentration PRP og CST, og det er ham, der står for alle forundersøgelser til disse behandlinger samt den indledende behandling. Opfølgende injektioner og behandlinger varetages af både Andreas, Emina og Emilie.

Specielt til bruskskader og begyndende artrose tilbyder vi behandling med stamceller og nannofedt høstet ved hjælp af en fedtsugning fra maven.

Klinikken ligger centralt i Holte med nem adgang og 4 min fra stationen,  samt gratis parkering umiddelbart overfor, og der er elevator.

Læs mere

Projekter

Vi har igennem årene deltaget i forskellige forskningsprojekter, de vigtigste forskningsområder har været Reumatoid arthritis (leddegigt) , spondylartopathi (rygsøjlegigt) og osteoarthrose i knæ (slidgigt i knæ).

Nedenfor en oversigt over projekter

Prospektivt forsøg med Aquamid Reconstruction (AR) Indsprøjtning til patienter med slidgigt i knæet.

Læs om projektet

Book en aftale

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.