A2 Reumatolog

A2 Reumatologi og idrætsmedicin Aps. blev startet op 1/7 2009 i Hillerød.

Kontakt os nu

Hvem er vi?

Vi er 4 speciallæger i reumatologi en speciallæge under uddannelse i 6 mdr. om året. Vi er en af 3 klinikker i Region Hovedstaden som har påtaget os opgaven at videreuddanne kommende speciallæger i reumatologi.

Andres Hartkopp, Anne Petri, Ninna Dufour og Jørgen Jensen er alle speciallæger i reumatologi. Vi diagnosticerer og behandler ikke-operationskrævende lidelser i bevægeapparatet f.eks. medicinske gigtsygdomme (kronisk leddegigt, reaktiv gigt, Bechterews sygdom, psoriasisgigt), idrætsskader og overbelastningstilstande i hofter, knæ, ankler, fødder, skuldre, albuer og hænder. Andreas Hartkopp og Anne Petri har som de første i landet specialiseret sig i behandling af kroniske sene-og ledeskader med vækstfaktorbehandling, såkaldt blodpladebehandling, iPRF, (PRP) og CST.

Specielt til bruskskader og begyndende artrose tilbyder vi behandling med stamceller og nannofedt høstet ved hjælp af en fedtsugning fra maven.

Klinikken ligger centralt i Hillerød med udsigt til slottet med nem adgang, hvad enten man kommer med offentlige transportmidler eller bil. Der er elevator.

Læs mere

Projekter

Vi har igennem årene deltaget i forskellige forskningsprojekter, de vigtigste forskningsområder har været Reumatoid arthritis (leddegigt) , spondylartopathi (rygsøjlegigt) og osteoarthrose i knæ (slidgigt i knæ).

Nedenfor en oversigt over projekter

Prospektivt forsøg med Aquamid Reconstruction (AR) Indsprøjtning til patienter med slidgigt i knæet.

Læs om projektet

Book en aftale

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.

    OBS! Patienter med henvisning fra egen læge (Sygesikring), bedes i stedet ringe til os på 4826 6810